2012 m. kovo 18 d., sekmadienis

Grožio infekcija. :DD


Well well well. Šiaip ne taip prabudau. Gerklės skausmas- neapsakomas. Visą naktį beveik nemiegojau, tai jaučiausi suknistai. Oras... TRAGEDIJA. Surauktu veidu išslinkau iš namų. Mokykloj susitikau su bf, bišk pasidažėm, nusifotkinom bendrai klasės nuotraukai. Nuotaika truputį pagerėjo, nes fotografas pasitaikė LAAABAI fainas ir šmaikštus. :)
Nusimuilinau nuo visų pamokų, nes jau 13h turėjau būt PANORAMOJ. Atvažiavau 12 :DD Tai dar visą valandą prabimbinėjau iš neturėjimo ką veikt. :) Paskui man padarė šukuoseną ir make up'ą. Galiausiai pamatėm tą "Perwoll" kolekciją. Nu siaaaaubas :D Jaučiu nei viena kolekcija nebuvo taip apvaryta, kaip per 2d buvo apvarytas Perwollis :DDD Dar pristatinėjom Vitalijos Malyško (injekcija) kolekciją. Na,šiaip ne taip atkentėjom vieną dieną. 
Šeštadienį buvo labai liūdna sėdėt uždarytom toj Panoramoj, nes lauke buvo Dieviškas oooras. Bent jau atsivežiau kortas ir tarp pasivaikščiojimų parūkyt dar žaidėm rusišką durnių :DD Vėliau netgi juokavom, atseit kas pralaimės- turės DAR kartą pristatyt PERWOLLĮ!!! :DDD jau čia būtų buvus didžiausia bausmė. :x Be perwollio taip pat pristatėm Daivos Valickaitės (injekcija) kolekciją "Maištas". Po visų pristatymų dar nuvažiavau pas savo bf, išgėrėm kavos, išsikalbėjom viena kitai ir aš grįžau namo.

2 komentarai:

  1. tikrai ta perwoll kolekcija tokia prasta? As kaip perskaiciau infekcijos aprasyme kad ji bus, nustebau ir itartinai pagalvojau kad kazkas cia netaip...

    AtsakytiPanaikinti
  2. Nu toookia... Nieko gero :D Viena draugė žiūrėjo, o paskui pasakė: "su kokiais ten megztiniais išėjot?" :DDDD

    AtsakytiPanaikinti

Sekėjai